Houding & beweging 2017-05-30T13:29:18+00:00

Houding & Beweging

Persoonlijke coaching

In de praktijk worden uw klachten behandeld en krijgt u advies, daarnaast is de oefentherapeut uw persoonlijke coach. U werkt onder begeleiding aan het verminderen en wegnemen van uw klachten. Samen werkt u aan verbetering van uw houding en uw bewegingspatroon. Tijdens de behandeling krijgt u advies hoe u de klachten in de toekomst kunt voorkomen. Hierbij wordt u gestimuleerd om zelf na te denken over oplossingen. Uw oefentherapeut is een paramedicus die expert is in houding en beweging.

Voor iedereen die beter wil bewegen

U leert bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren. U werkt aan het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning en brengt uw lichaam weer in goede conditie. Ook verbetert u uw houding en ontdekt u een optimale manier van bewegen. Bewegingsoefeningen sluiten zoveel mogelijk aan op uw activiteiten in het dagelijkse leven.

Oefentherapie geeft grip en controle op uw dagelijkse houding en bewegingen, dankzij inzicht in uw activiteiten en door de training die aansluit bij uw levensstijl. Hierdoor leert u de klachten zelf op te lossen en te voorkomen.